Home


Tratamentul hemofiliei

Din păcate, hemofilia nu se vindecă. Singura soluție pe care o avem în prezent este să suplimentăm, toată viața, prin injecții, factorul care lipsește. 

 

Viața cu hemofilie

Încă din copilărie, micuții afectați de hemofilie descoperă că sunt "altfel". Orice leziune este tratată cu maximă atenție de părinți, copilul este permanent urmărit de cei din jur și cuvântul pe care îl aude cel mai des este "nu". 

 

Ce este hemofilia

Pentru cei mai mulţi dintre noi, o vânătaie sau o zgârietură superficială trece aproape nebăgată în seamă. Sângerarea se oprește repede de la sine, durerea dispare... fără să conștientizăm, diferite celule și substanțe din sângele nostru fac ca un cheag să se formeze și să acopere leziunea.

 
Pagina: 12
Boli pulmonare10 motive pentru a renunța la fumatBoala pulmonară cronică obstructivă, o consecință inevitabilă a fumatuluiCoșmarul oricărui fumător: cancerul bronhopulmonarBoli ale prostateiSimptome ce pot trăda o boală a prostateiCâteva indicii pe care le găsim în urinăMalign versus benign. Particularități ale tumorilor prostatice canceroase și necanceroaseBoli cardio-vasculareÎntâlnire cu un ucigaș silențios: hipertensiunea arterialăCum se masoara corect tensiunea arterială?Când inima doare. Angina pectorală și infarctul miocardicDisfuncția erectilăCapul sus! Recunoști problema și este pe jumătate rezolvată! E ceva ce nu știi despre disfuncția erectilă? Noi credem că da.Nu încerca prea mult să programezi sexul pentru sarcină!DepresiaBoli ale sufletului. Depresia şi sinuciderea în rândul bărbaţilorCare sunt semnele cele mai frecvente ale depresiei?Cât de greu este pentru medic să-și dea seama că suferi de depresie?Masina profilacticaScurt ghid de prevenire a hepatitei ACând trebuie să te speli pe mâini?Cum te ferești de hepatitele virale B și C Ghidul pacientului cu cancer de prostata